Clujul va avea 53 de statii de inchiriat biciclete! VEZI cum ar putea arata standurile VIDEO


Primaria Cluj-Napoca va amenaja in oras si in comunele invecinate 53 de statii de inchiriat biciclete. Acestea vor putea fi inchiriate cu ajutorul unui card.

Din totalul de 53 de statii de inchiriat biciclete, 43 vor fi amplasate in Cluj-Napoca, iar restul in comunele Apahida si Floresti.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca vor fi achitionate 540 de biciclete. "Contractul este in in faza de precontractare si are o valoare de 17,4 milioane de lei, din care 13,5 milioane de lei reprezinta suma venita din partea Uniunii Europene", a declarat Sorin Apostu.

Contractul va si semnat pana la sfarsitul lunii iulie, iar saptamana viitoare reprezentantii UE vor veni la Cluj-Napoca pentru o vizita de precontractare.

Clujenii vor putea inchiria bicicletele cu ajutorul unui card. "Primaria elibereaza acest card, care va avea o suma pe care utilizatorul o decide, 10 lei sau 100 de lei. Aceasta este inceputul unui smart card, care va stoca si informatii despre utilizatori si cu ajutorul caruia fiecare poate sa isi inchirieze o bicicleta", a mai spus Sorin Apostu.

Comentarii Facebook