Clujul toacă banii pe lalele! S-au cumpărat sute de mii de bulbi în plus față de comanda inițială


Managerul orașului, Gheorghe Șurubaru, a anunțat că Clujul a cumpărat cu 500.000 de bulbi de lalele în plus față de comanda inițială. Astfel, în toamna trecută au fost plantați 700.000 de bulbi, deși în 2021 s-a semnat un contract pentru achiziția unei cantități de 200.000 de bulbi de lalele.

”În toamna anului trecut au fost plantați peste 700.000 de bulbi de lalele, care vor înflori la primăvară în tot orașul, pe grupuri mari. De asemenea sunt plantate florile anuale, și aici sunt alte 160.000 de bucăți”, a declarat managerul orașului, Gheorghe Șurubaru, la Napoca FM. 

Firma care furnizează lalelele Garden Center Grup își freacă mâinile că a reușit așa afacere bună.

În ceea ce privește lalelele, pe acest contract, s-a contract o cantitate minimă de 100.000 de bulbi și una maximă de 200.000 de bulbi. Lotul cu bulbi a fost câștigat de Garden Center Grup (firma lui Ioan Oltenau, supranumitului de media părintele spațiilor verzi din Capitală).

Per total, contractul pentru material dendrologic a fost atribuit la valoarea de peste 5 milioane lei (la finalul articolului, lista cu plantele cumparate de Primărie), scrie actualdecluj.ro.

Tocarea banilor pe lalele este răspunsul primarului Emil Boc la acuzele că orașul s-a transformat într-o ”mare” de betoane.

Comentarii Facebook