Clujul, premiat la Targul de Turism de la Lugano FOTO


Primaria Cluj-Napoca a participat la Targul International de Turism de la Lugano, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in perioada 30 octombrie - 1 noiembrie 2011.

In cadrul acestui targ, municipiul Cluj-Napoca a primit premiul "Ahitectonic Treasure in the Hearth of Transilvania", la categoria Destinatie culturala. Standul amenajat de municipalitatea clujeana a cuprins pliante, ghiduri si brosuri in limbile romana, engleza, germana, maghiara, franceza si italiana.

Aproximativ 2500 de persoane au vizitat standul municipiului Cluj-Napoca. Unele dintre ele cunosteau orasul nostru si au solicitat informatii suplimentare in vederea unor viitoare destinatii turistice.

Alaturi de municipiul Cluj-Napoca, tara noastra a mai fost reprezentata la acest targ de catre orasul Alba-Iulia. in ceea ce priveste participarea internationala, la Targul de la Lugano au mai participat orase din tari precum Polonia, Croatia, Africa de Sud, Malta, Turcia, Italia sau Elvetia.

"Acest premiu reprezinta pentru noi confirmarea eforturilor pe care le-am depus in ultimii ani in ceea ce priveste promovarea Clujului ca destinatie turistica", a declarat directorul Serviciului Relatii Comunitare si Turism din cadrul Primariei, Ovidiu Cimpean.

Primaria Cluj-Napoca a participat anul acesta, in premiera, la Targului de turism de la Berlin unul dintre cele mai mari targuri internationale din Europa si din lume, care a avut loc in perioada 9-13 martie. La sfarsitul lunii trecute Clujul a fost prezent si la prima editie a Targului Turistic Medieval de la Bistrita.

Comentarii Facebook