Duminica 28 Aprilie

Clujenii s-au săturat de Emil Boc: ”Pentru infrastructura mare, nimic… doar povesti și interviuri” - FOTO


Un trotuar lat de 3 metri apare pe strada Dragalina, în contextul în care șoferii suferă de-a dreptul în trafic. Un clujean a postat noua ”minune” a arhitecților, iar de acolo s-a iscat o întreagă dezbatere, care arată că primarul Emil Boc nu mai este atât de iubit de clujeni. 

Ce prostie! Trei metri de trotuar pentru ce? Se va merge cu caruța pe marginea Someșului? La Cluj orice e posibil, că doar Clujul e fruncea”, a comentat cel care a postat fotografia.

Imaginea a fost intens comentată:

”Exact. Pe cât l-a iubit lumea pe atât îl urăsc mulți acuma. Pentru infrastructura mare, nimic… doar povesti și interviuri. Iar Clujul încă nu are o centura, iar de metrou ce să mai zic… Nu pot construii la suprafață, credeți că o să poată în subteran?”.

”Eu am sperat ca totuși va fi Somesul navigabil pana la Dej. Așa ne zicea acum 2 mandate”.

”Probabil pista pentru bicicletă! Locuiesc în Germania, aici se circula foarte mult cu bicicleta. Eu merg zilnic pe bicicleta la munca, intru cu ea și în tramvai apoi îmi continui traseul cu bicicleta. Este foarte practic, simplu ușor și sănătos! O normalitate pe aici! Este necesar să se facă tot orașul, loc de acces pentru biciclete în felul acesta este sigur și pentru familile cu copii care vor sa se deplaseze în siguranță pe biciclete!”.

”În Germania nu te temi pentru viața ta când mergi cu bicicleta. Și pistele ar trebui făcute cu cap, începând dintr-un colț și terminând în alt colț al orașului. Degeaba tot fac piste de 400 de metri, care după se termină și următoarea e la 5 km”.

354656896_6334767103273498_2369125743738022014_n.jpg

Foto: Simona Tordai / Facebook

Comentarii Facebook