Clujenii pot cumpăra bilete pe autobuze cu o aplicație mobilă. Cum funcționează și ce BONUS este

 

Compania de Transport Public (CTP) Cluj lansează o aplicație mobilă prin care se pot cumpăra bilete pe mijloacele de transport în comun.

 

Pentru a marca lansarea serviciului de plata cu cardul de pe telefonul mobil prin aplicatia  “mobilPay Wallet”, calatorii din municipiul Cluj-Napoca vor beneficia de o promotie valabila in luna martie: primele 3 bilete de calatorie comandate si platite prin aplicatia mobilPay Wallet sunt gratuite. Astfel, dupa plata biletului valoarea acestuia este returnata in contul calatorului chiar in ziua realizarii platii. 

 

Pentru a beneficia de cele trei calatorii gratuite, calatorul trebuie sa acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, sa isi descarce aplicatia compatibila cu sistemele de operare Android sau iOS, sa inregistreze si sa-si confirme cardul bancar. Campania se aplica doar in cazul achizitiei biletelor pentru o calatorie urbana, nu si pentru abonamentele pe timp”, a precizat conducerea CTP Cluj. 

 

Plata transportului in comun dintr-un portofel digital este o premieră pe piata romaneasca, de care beneficieaza, initial, locuitorii oraselor Cluj-Napoca, Alba si Turda. 

 

Plata mobila inseamna pentru calator simplificare, datorita portofelului digital disponibil permanent pe smartphone. 

 

Aplicatia mobilPay Wallet se numara printre cele mai premiate solutii de plata din Romania, numita, printre altele, premiera anului la categoria ”Solutii de plata nebancare” in cadrul Galei Nocash 2014. Tot anul trecut, aplicatia a obtinut primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Comentarii Facebook