Miercuri 24 Aprilie

Clujenii îi cer lui Boc sens giratoriu la Iulius Mall Cluj, pe Teodor Mihali: Acum sunt 10 SEMAFOARE care nu funcționează!

 

Clujenii îi cer primarului Emil Boc să intervină pe lângă comisia de sistematizare a traficului din Cluj-Napoca, pentru a fi instalat un sens giratoriu în zona Iulius Mall Cluj, pe strada Teodor Mihali.

 

Va rugam supuneti atentiei Comisiei care se ocupa cu "Sistematizarea" circulatiei instalarea unui SENS GIRATORIU in intersectia de mai jos de Iulius Mall in loc de cele 10 semafoare care NU functioneaza”, a scris un clujean.

 

"Ar trebui sa fie amenajat un sens giratoriu in intersectia de la Iulius Mall, cand se coboara de pe Titulescu este foarte dificil sa intri in intersectie cu strada Teodor Mihali. S-ar descongestiona circulatia in zona", a fost o altă părere.

 

Primarul Emil Boc a declarat că pe strada Teodor Mihali circulația va fi sistematizată după ce Iulius Grup va realiza amenajarea parcului de lângă centrul comercial.

 

Primarul a mai spus că și circulația din zonă va fi regândită. ”Va fi amenajat un sens giratoriu pe Slănic, ori o semaforizăm pe cea de la Iulius Mall, pentru a da traficului o dimensiune corectă”, a mai spus Boc.

Comentarii Facebook