Clujenii fac haz de necaz: ”Se mai oferă careva voluntar pentru a săpa un pasaj pe sub calea ferată de la Tăietura Turcului?” - FOTO


Traficul pe Calea Baciului este dificil, fiind mulți șoferi care fac naveta și, în plus, se mai adaugă și alți care sunt în tranzit. Autoritățile, de la Emil Boc la primarul din Baciu și cei de la București, promit mini-centuri si pasaje, dar nimic nu s-a făcut. 

Se mai oferă careva voluntar pt a săpa un pasaj pe sub calea ferată de la Tăietura Turcului? 

De atâta timp se aglomerează toată zona din cauza barierei de acolo…sau mă ofer eu să acționez bariera manual să nu se mai piardă atâtea minute înainte sa vina trenul și după ce trece… De multe ori se face coloană de la Cordoș pana la Napolact… După Cordoș spre Coposu e liber …”, a scris, ironic, cu locuitor al comunei.

Este adevărat că oricâte drumuri ar fi acestea vor fi pline, dar la fel de real este că dacă promiți drumuri și nu le faci, atunci lucrurile stau așa cum e la Cluj.

Primarul din Baciu a promis centură ocolitoare, care să devieze traficul spre Tăietura Turcului, primarul Emil Boc promite de ani de zile un pasaj, iar acum a plusat cu încă unul. 

Primăria Baciu face centură și montează semafoare inteligente - VIDEO

Boc promite iarăși că se face Pasajul de la Tăietura Turcului

Mai apare un pasaj la Tăietura Turcului. Boc: Vom avea două pasaje care vor comunica între ele!

Comentarii Facebook