Clujenii exasperați de sensul giratoriu de pe Mehedinți: Sunt prea bătrân ca să mai pot să iau curba

 

Clujenii sunt exasperați de sensul giratoriu experimental de la intersecția străzilor Câmpului și Mehedinți. Plângerile curg valuri, iar unele pot stârni amuzamentul.

 

Catre comisia municipala de sistematizare a circulatiei. Ati prevazut un sens giratoriu imposibil. Sunt mai in varsta si nu pot sa iau curba in sensul giratoriu nou infintat sa intru pe strada Campului. Aseara sensul era blocat complet de cineva care si-a parcat masina. Nu e prima data. Nu s-ar putea reveni cum a fost inainte, mai ales ca cei de pe strada Mehedinti au si alte alternative”, a scris Andrei M.

 

Un alt mănășturean se plânge că, la orele de vârf, la ieșire de pe strada Câmpului se formează cozi. ”Daca pentru implementarea sensului giratoriu de pe str. campului cu str, Mehedinti au fost necesare aproximativ 6 luni de la hotararea comisiei sa inteleg si si experimentul se intinde tot pe o perioada aseamanatoare? Daca pentru str. Mehedinti exista si o alta iesire pe partea opusa pentru cei de pe Campului este singura iesire care acum e mult mai dificila la orele de varf. Ce sa mai spun de spatiul foarte mic care nu permite accesul masinilor mai lungi.

 

Iar referitor la interzicerea virarii la stanga de pe str. Campului pe sensul dinspre calea Manastur si pana la sensul giratoriu cu Frunzisului nu se poate sa nu constatati ca probabil din cauza aglomerarii sensului in fiecare dimineata cei care vin de sus de pe str. Campului au nevoie de un timp dublu pentru a iesi de de aceasta strada. Cronometrat in 3 dimineti consecutive. Problema la orele de varf este tocmai aglomerarea sensului giratoriu Campului - Frunzisului. Iar prin masuruile luate nu ati facut decat sa aglomerati si mai mult acest sens giratoriu”, a scris și Cristian Mateiu, conform domnuleprimar.ro.

 

Sensul giratoriu de pe Campului, nou infiintat, in loc sa fluidizeze traficul nu face alceva decat sa-l incurce sii mai mult. Aseara era complet blocat din cauza unei masini parcate in sens si nu se putea lua pe Campului. Nu e prima data cand se intampla asa ceva, dar va bateti joc de noi. Daca tot ati vrut sa le dati prioritate celor de pe Mehedinti, desi au si o alta posibilitate de iesire, puneti domnule un stop pe Campului si ati rezolvat problema, dar asa incurcati circulatia. În urma cu cateva zile era blocat autobuzul, acum o ia pe sens interzis, dar faceti astfel incat si acolo unde lucrurile ar putea merge sa le incurcati si mai mult”, a scris și Adriana Merce.

 

Vezi AICI explicația privind amplasarea acestui sens giratoriu.

Comentarii Facebook