Clujenii de pe Borhanci si Oasului cer consilierilor repararea strazilor: Am renuntat la limuzina si mi-am luat Lada Niva VIDEO


Mai multi clujeni care locuiesc pe strada Oasului si pe strada Borhanci i-au luat la rost pe consilierii locali in sedinta de vineri dimineata, in timpul votului bugetului local pe 2012.

"Ne-am saturat ca in fiecare an sa fim luati peste picior si sa ni se promita sa strada Oasului va fi reparata, lucru care nu se mai intampla. In 2011 ni s-a promis ca strada va fi reparata, dar nimic nu s-a intamplat. Acum gropile sunt uriase si ne rupem masinile in ele. Am fost nevoit sa renunt la limuzina si sa imi iau masina de teren, Lada Niva, ca sa reziste. Nu este posibil asa ceva", le-a spus un clujean consilierilor, asigurandu-i ca ii va da in judecata pentru a obtine banii platiti pe reparatia masinii.

Un alt barbat, care locuieste pe strada Borhanci, le-a cerut consilierilor sa repare strada, pentru ca si locuitorii de acolo platesc impozite. "Noi vrem o strada pe care sa putem circula normal, nu sa investim milioane de lei in reparatia masinilor. Discutati de bani pentru cultura, cand noi nu avem strazi. Va rog sa luati masuri", a spus barbatul.

Primarul interimar, Radu Moisin, a declarat ca pentru fiecare clujean problema lui este cea mai mare. "Unii vor aleile blocurilor reparate, altii cer becuri pe strada, altii vor sa le fie asflatate strazile. Probleme sunt multiple si le vom rezolva in masura banilor pe care ii avem", a spus Radu Moisin.

Consilierul Adrian Popa a declarat ca cele doua drumuri, Oasului si Borhanci, sunt drumuri judetene si nu se afla in subordinea municipalitatii. "Asteptam sa vedem ce se intampla cu licitatiile de la nivelul Ministerului Dezvoltarii Regionale si, daca in doua saptamani aceasta nu se face, vom veni in Consiliul Local cu un proiect pentru asfaltarea celor doua strazi din banii Primariei", a spus si Adrian Popa.

 

Ministerul Dezvoltarii Regionale a organizat de cateva ori licitatii pentru asfaltarea celor doua drumuri, dar acestea au fost blocate.

 

Strada Oasului va fi refacuta din fondurile Primariei, daca Elena Udrea nu finalizeaza licitatia VIDEO

Comentarii Facebook