Clujeancă, la începutul anului școlar: ”Să afirmi că transportul în comun e jegos, e de cacao! Sunteți cu fițe și figuri de snobi în cap”


Școala a început, dar clujenii tot nu preferă în număr mare transportul în comun. Unii spun că flota e învechită.

Orice se poate comenta de Cluj și Boc. Dar sa afirmi ca transportul în comun e jegos, e de cacao. Aproape toată flota veche e înlocuită. Autobuzele noi sunt curate, miros frumos la propriu, este aer conditionat, lumea e civilizată majoritar. Iar autobuzele și microbuzele școlare sunt noi, cu 2 polițiști fiecare, niște bijuterii. Care umblă aproape goale ca sunteti unii dintre voi cu fite si figuri de snobi în cap și vreți sa coborati copilul de la etaj direct in clasa. Nu mă refer la cei care au copii de gradinita sau vin de pe langa oras, și nu au de ales. Dar va doare la orgoliu sa luați si voi, cu copiii de mana un 30 care va duce mult mult mai rapid din Grigorescu în Marasti. Va pica steaua, maica! Scoțând ororile de reparații ale străzilor, eu fac din Grigorescu la Tribunal 7 minute cu 44. Cu mașina 27”, a transmis Delia C., o clujeancă, la o dezbatere privind transportul în comun versus mașina personală.

Compania de Transport Public (CTP) Cluj a scos din uz toate tramvaiele mai vechi de 20 de ani care circulau în oraș.

Clujul a cumpărat 22 de tramvaie noi de la Astra Arad, din care 20 au ajuns în depoul CTP Cluj. Ultimele vor veni până la finele anului.

Compania va avea 28 de tramvaie noi, cele mai multe din România și cel mai modern transport public din țară.

La Cluj-Napoca, toate troleibuzele aflate în circulație sunt noi, iar autobuzele în proporție de 95%.

Comentarii Facebook