Vineri 7 Octombrie

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu: Comuna este pentru oameni și nu a dezvoltatorilor imobiliari


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat că dezvoltatorii imobiliari din localitate încep să înțeleagă că nu numai profitul contează. 

Dezvoltatorii imobiliari au înțeles că la Florești  nu numai profitul propriu contează, ci contează și ceea ce se dezvoltă pentru comunitate. În acest sens, mă bucur că unii constructori s-au conformat și chiar am primit un parc, pe care l-am dat în folosință de la un dezvoltator privat. Acesta a înțeles că nu numai profitul personal contează. Eu propun ca dezvoltarea comunității să se facă și din bani privați.

Avem un alt proiect urbanistic în zona Abatorului, care propune o grădiniță, un parc de 1000 de metri pătrați, care vor deservi comunitatea”, a explicat Bogdan Pivariu, la o emisiune online. 

Acesta a mai afirmat că investițiile din Florești nu sunt blocate.

Erau proiecte făcute mai demult. Probabil vor fi propuse într-o altă formă. Nu există un blocaj al dezvoltării, ci o calibrare a solicitărilor. Ne dorim ca Floreștiul să nu mai fie un simplu dormit, ci să fie acasă pentru toată lumea. Sunt importante locurile care cresc calitatea vieții și care le permit locuitorilor Floreștiului să facă și altceva”, a mai spus Pivariu.

Comentarii Facebook