Cluj-Napoca: Se eliberează abonamentele gratuite pentru pensionari

 

Pensionarii din Cluj-Napoca vor primi abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun din municipiu, dar și din Florești și Apahida. 

 

Ca urmare a HCL nr. 715/2007, completată prin prevederile HCL nr. 195/2009, toate persoanele vârstnice și pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Cluj-Napoca, cu varsta peste 70 de ani, indiferent de veniturile lunare sau cuantumurile inregistrate pe cuponul de pensie la rubrica ”Total drepturi”, precum si persoanele varstnice si pensionarii cu varsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sau cuantumurile inregistrate pe cuponul de pensie la rubrica ”Total drepturi” sub 1.300 lei, beneficiaza de gratuitate la transportul in comun pe toate liniile pe raza municipiului Cluj-Napoca si pe raza comunelor Floresti si Apahida. De aceeasi facilitate beneficiaza toti cetatenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca (indiferent de cuantumul venitului).

 

Aceleasi 2 acte normative mentioneaza ca toti pensionarii cu varsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sau cuantumurile inregistrate pe cuponul de pensie la rubrica ”Total drepturi” cuprinse intre 1.301 si 1.500 lei, beneficiaza de gratuitate la transportul in comun pe o singura linie pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

Persoanele beneficiare ale L 118/1990 si L 189/2000 - stramutati, refugiati, deportati si detinuti politici - beneficiaza de gratuitate la transportul in comun pe toate liniile in cadrul Asociatiei Metropolitane de Transport Public Cluj (municipiul Cluj-Napoca, comunele Floresti, Apahida, Baciu, Chinteni, Feleacu si Ciurila).

 

Pentru a evita aglomeratia la chioscurile CTP Cluj-Napoca S.A. si pentru a avea o evidenta clara a tuturor persoanelor care beneficiaza de aceste drepturi, comunicam persoanelor incadrate in categoriile mai sus mentionate ca eliberarea abonamentelor pentru anul 2017 se va desfasura in perioada 10.11.2016-15.01.2017, la urmatoarele puncte CTP Cluj-Napoca S.A.:

 

Comentarii Facebook