Luni 30 Ianuarie

Alin Tișe susține că nu încasează venituri din fonduri europene. Ce salariu a avut în octombrie

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, susține că nu a beneficiat şi nu beneficiază în niciun fel de venituri provenind din proiecte europene sau din activitatea Unităţilor de Implementare a acestora.

 

Potrivit legislaţiei în vigoare, pentru activitatea derulată în această calitate, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj primeşte o indemnizaţie lunară în sumă fixă, căreia nu i se aplică niciun fel de alte sporuri sau sume suplimentare, precizează Biroul de presă al CJ Cluj.

 

Astfel, conform articolului 101, alin. 4, al Legii nr. 2015/2001 a administraţiei publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, ”Pe durata mandatului, preşedintele şi vicepreşedinţii consiliului judeţean primesc o indemnizaţie lunară, ca unică formă de remunerare a activităţii corespunzătoare funcţiilor de preşedinte, respectiv de vicepreşedinte al consiliului judeţean, care reprezintă baza de calcul pentru stabilirea drepturilor şi obligaţiilor care se determină în raport cu venitul salarial. Preşedintele şi vicepreşedinţii consiliului judeţean nu beneficiază de sporul de vechime în muncă şi nici de alte sporuri prevăzute de lege”.

 

Ca o dovadă în acest sens şi pentru a manifesta maximă transparenţă cu privire la acest subiect, precizăm faptul că salariul Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj aferent lunii octombrie este de 4.112 lei”, se mai arată în comunicatul de presă al Consiliului Județean Cluj.

Comentarii Facebook