Cluj: De ce nu a fost arestat autorul jafului de la sala de jocuri Seven, de lângă Autogară


Autorul jafului de la sala de jocuri de noroc Seven, de pe strada Giordano Bruno, nu a fost arestat, ci plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. 

Anchetatorii susțin că Iosif Racs și-a recunoscut integral faptele și a promis că va returna suma sustrasă, 10.000 de lei. Astfel, judecătorii au luat în considerare toate aceste lucruri și au decis să îl plaseze sub control judiciar, timp de 60 de zile. Acesta va trebuie să se prezinte periodic la secția de poliție și să nu încerce să perturbe ancheta. 

Se pare că banii furați, cei 10.000 de lei, au fost cheltuiți rapid pe datorii. 

Ancheta a stabilit că bărbarul de 37 de ani a intrat mascat în sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, în zona Autogării Fany, înarmat cu un cuțit și a cerut să i se dea toți banii.

Jaful a fost dat în 4 februarie, la ora 3:30. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat și pe baza hainelor a fost identificat. Autorul tâlhăriei frecventa sala de jocuri de pe strada Giorgano Bruno și a și câștigat o dată bani, datele lui personale fiind preluate atunci. El a fost filmat în momentul jafului și a fost identificat pe baza hainelor, a pantalonilor și a pantofilor sport pe care, se pare, că îi purta frecvent.

Comentarii Facebook