Cluj: Apartamentul ”buncăr”, cu centrală termică pe gaz și fără niciun geam la nivelul -2, SCAPĂ de amendă!!!


Poliția Locală Cluj-Napoca s-a deplasat pe strada Porțelanului nr. 3, unde la nivelul -2, se vinde un apartament și un spațiu comercial pentru a verifica legalitatea amenajărilor. Vorbim despre spații fără geamuri, unde au fost montate centrale termice pe gaz și s-a făcut rețea de canalizare.

Proprietarul a declarat pe propria răspundere că lucrările s-au făcut în anul 2018, iar acum totul s-a prescris.

Apartament buncăr de vânzare în Cluj-Napoca. Este la etajul -2, nu are geamuri, dar are centrală pe gaz?! - FOTO

Imobilul de la subsol aparține SC NIMARIS IMPORT EXPORT SRL, iar prin administrator Oros Adrian declară pe proprie răspundere că lucrările de amenajare a boxelor de la subsol au fost executate în anul 2018, imediat după achiziția spațiilor. De asemenea, canalizarea este realizată prin pompare la nivelul străzii Porțelanului. Amenajarea boxelor s-a realizat prin lucrări de compartimentare a trei boxe.

Boxele sunt dispuse după cum urmează: la nivelul -2, două cu suprafața de 30 mp respectiv 47 mp, și  una cu suprafața de 47 mp dispusă la nivelul -1.

Menționăm că în conformitate cu art. 31 din Legea nr. 50/1991 - rep. ”'dreptul de a constata contravențiile și de a aplica amenzile prev. de art. 26 se prescrie în termen de 3 ani de la data săvârșirii faptei'”.

Instalația de canalizare a fost executată o dată cu edificarea blocului, apa pluvială și menajeră se evacuează printr-un sistem de pompare în canalizarea stradală.

De altfel, de la data executării lucrărilor a intervenit inclusiv termenul de prescripție al faptei.

În acest caz DGPL prin serviciile de specialitate nu poate interveni privind aplicarea de sancțiuni.

La data controlului grilajul de la etajul -1 era demontat”, precizează reprezentanții Poliției Locale Cluj.

Comentarii Facebook