Claudia Boghicevici: "Un ardelean duce intotdeauna lucrurile pana la capat si, daca nu le va face bine, sigur nu le va face rau"

 

Claudia Boghicevici, noul Ministru al Muncii a declarat vineri, la preluarea functiei ca "un ardelean duce intotdeauna lucrurile pana la capat si, daca nu le va face bine, sigur nu le va face rau".

Prioritatile de implementare a reformei pe care Claudia Boghicevici si le-a propus vizeaza sectorul de asistenta sociala si finalizarea pachetului de legi subsecvente, cresterea absorbtiei fondurilor europene la 9,2 la suta. Boghicevici vrea, de asemenea sa existe o buna colaborare in ceea ce priveste relatia cu ministrii Leonard Organ (Afacerilor Europene) si Cristian Diaconescu (Afacerilor Externe) pentru eliminarea restrictiilor de pe piata muncii in statele membre Uniunea Europeana, conform Mediafax.

"Stiu ca imi asum o mare responsabilitate" a declarat Boghicevici.

Un alt obiectiv al sau este cresterea gradului de ocupare la 65 la suta, in 2013, precum si incurajarea natalitatii prin stimularea integrarii in piata muncii a parintilor.

Comentarii Facebook