Circulația auto și cursele CTP, întrerupte pe strada Cetății, în Florești. Pivariu: Siguranța cetățenilor și a muncitorilor care execută lucrarea primează


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță întreruperea circulației auto și a curselor CTP din nou, pe strada Cetății, începând de joi, 10 august 2023.

„Siguranța cetățenilor care circula în această zonă, precum și a muncitorilor care execută lucrarea primează. Vă reamintesc că în urma unui control efectuat acum 6 zile în teren, la această lucrare, am constatat că nu era deloc activitate, motiv pentru care am dispus reluarea circulației pe acest tronson.

În urma întâlnirilor avute zilele acestea cu firma executantă și a analizei informațiilor ce ne-au fost furnizate, ne vedem totuși obligați să luăm această decizie, dar având asigurări scrise din partea acestora că vor lucra susținut pentru a termina intervenția până în data de 31.08.

Încercăm să reducem la maxim disconfortul cauzat de lucrările la infrastructură, pe raza comunei. Știu că aceste lucrări generează nemulțumiri și întârzieri în trafic, dar din păcate, fără acest sacrificiu nu am putea rezolva problemele multe cu care se confruntă Floreștiul”, transmite Bogdan Pivariu.

M21 DEVIAT

  • Va circula pe zona :str. Avram Iancu-str. Eroilor- Cetatea Fetei.
  • Se anulează la dus : stațiile Poligonului - Tautiului - Sub Cetate - Luxor.
  • Se înființează stații : Someșului-Iuliu Hossu-Primaria-Profi Vest

La RETUR

  • Cetatea Fetei - Eroilor - Avram Iancu - Cetății - Tautiului - Muncitorilor - Avram Iancu - până la rest traseu obișnuit
  • Se anulează stațiile: Luxor Sud - Sub Cetate Est.
  • Se înființează temporar Profi Est - Primăria.

Comentarii Facebook