Miercuri 24 Aprilie

Circ la Consiliul Local Cluj-Napoca! Alesii s-au certat pe "paternitatea" strategiei invatamantului preuniversitar VIDEO

 

Consilierii locali ai USL si PDL s-au certat ca la usa cortului in sedinta Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca de marti, 27 septembrie, pe tema "paternitatii" strategiei invatamantului preuniversitar.

 

Consilierii PSD, Gheorghe Vuscan, Claudia Anastase, si consilierul PNL Cluj, Steluta Cataniciu, au cerut sa se consemneze faptul ca si ei au contribuit la Raportul grupului de lucru pentru actualizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca in domeniul invatamantului preuniversitar.

 

Viceprimarul Radu Moisin a declarat ca nu a primit nicio informare de la grupul format din cei trei consilieri USL (Uniunea Social Liberala), ci "numai de la o anumita Ana Maria. Nu stiu cine e aceasta, asa ca nu le-am luat in calcul".

 

Gheorghe Vuscan a luat foc cand a auzit declaratia viceprimarului, facandu-l mincinos si neserios.

 

Circul fara bani a durat circa 6 minute si a fost oprit in urma interventiei unui consilier UDMR, care a cerut sa fie trecuti toti consilierii pe acest raport.

 

In cele din urma, spiritele s-au calmat si consilierii locali au votat noua strategie pentru invatamantul preuniversitar clujean.

 

Vezi AICI hotararea!

Comentarii Facebook