Cinema Victoria se redeschide! Consiliul local Cluj Napoca a aprobat asocierea cu Victoria Film


Consilierii locali ai municipiului Cluj Napoca au aprobat marti, 22 februarie, asocierea cu Victoria Film. Cinematograful Victoria va fi gestionat de asociatia formata din organizatorii TIFF Cluj si Comedy Cluj.

In baza acestei intelegeri, Consiliul Local Cluj Napoca va da in administrare cinematograful Victoria acestei asociatii, care se obliga sa asigure 20 de proiectii gratuite pe luna pentru elevi, studenti si pensionari "ce vor fi anuntate in mass-media ca fiind oferite de Primaria Cluj Napoca", dar si sa faca investitii de 600.000 de lei.

"Realizarea pe parcursul a trei ani, a unor investitii in cinematograf de peste 600.000 de lei, care vor fi materializate in modernizarea holului cinematografului 'Victoria', investitii intr-o noua centrala termica care sa substituie pentru cinematograf furnizarea energiei termice de la centrala termica a Centrului Militar, investitii in tehnica digitala de proiectie a filmelor si inlocuirea scaunelor de la balconul cinematografului", se precizeaza in contractul de asociere.

In plus, 1% din incasarile realizate de Cinematograful Victoria vor intra in bugetul local al municipiului Cluj Napoca.

Victoria Film va fi administrata pe durata celor 10 ani de Asociatia "Victoria Film" gestionata de organizatorii Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) si ai Festivalului International de Film Comedy Cluj.

Comentarii Facebook