Cine ar ieși primar în Florești, dacă duminică ar fi alegeri locale! Ce părere au floreștenii despre cei care candidează


Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale în Florești, atunci Bogdan Pivariu ar obține detașat funcția de primar, iar PNL ar domina Consiliul Local.

Pivariu ar fi votat de 71% dintre floreșteni, conform unui sondaj de opinie realizat de CIRA (The Center for International Research and Analyses), care a măsurat intenția de vot pentru alegerile locale din Florești. Studiul realizat în luna martie a fost obținut de Știri de Cluj și este publicat mai jos. 

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, 71% dintre respondenți au spus că l-ar vota pe Bogdan Pivariu, 11% l-ar vota pe Daniel Meze, 6% pe Flaviu Udrea, 4% pe Horațiu Muntean Roșca, 2% cu Dinu Criste și 6% cu altul. (n.red. Horia Șulea nu a fost luat în calcul de cei care au făcut sondajul).

Raport Florești  - Martie 2024 v02_page-0006.jpg

Când a venit vorba despre simpatia față de persoanele publice din Florești, tot Bogdan Pivariu este lider detașat. 64% dintre persoanele chestionate au spus că au o părere ”Foarte bună” sau ”Bună” despre actualul primar. Pe locul al doilea este Horia Șulea, apreciat de 33% dintre cei chestionați, dar tot atâția oameni au spus că au o părere ”Proastă” sau ”Foarte proastă”.

Raport Florești  - Martie 2024 v02_page-0004.jpg

De asemenea, dacă duminica viitoare ar fi alegerile, atunci 46% dintre floreșteni ar vota cu PNL, 15% cu PSD, 13% cu USR, 11% cu AUR, 6% cu SOS România și 4% cu UDMR.

Raport Florești  - Martie 2024 v02_page-0005.jpg

Perioada: 2 - 19 martie 2024

Metoda culegerii: Door-to-door

Volumul eșantionului: 808 subiecți.

Marja de eroare: Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 3,2%

Reprezentativitate: Eșantionul este reprezentativ pentru populația adultă (18 ani și peste) la nivelul Comunei Florești

Ponderarea datelor: Nu s-au realizat ponderări

Suma procentelor: În anumite cazuri suma procentelor poate fi diferită cu +/- 1% față de 100% datorită rotunjirii valorilor. 

Comentarii Facebook