Ciceo l-a atacat pe Seplecan: Ați vrut să vă curgă litri de motorină de la Aeroportul Cluj

 

Președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, a vrut să îl schimbe pe David Ciceo din funcția de președinte al CA al Aeroportului, dar proiectul a fost respins. 

 

Ciceo s-a prezentat la ședința CJ Cluj, unde s-a supus la vot proiectul, și a spus că este șantajat de Mihai Seplecan pentru că nu a vrut să facă ilegalități. Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Seplecan, acuzându-l că a făcut presiuni la adresa conducerii aeroportului pentru a primi un autoturism VW Touareg mai nou, din 2012, şi pentru ca alimentarea cu carburant a deplasărilor sale să fie făcută tot din banii aeroportului.

 

Acest proiect este o tentativă de șantaj și a presiune pe care noi am documentat-o și am făcut plângere penală. Nu ați permis dezvoltarea pentru că nu v-am lăsat să vă curgă banii de motorină”, i-a reproșat David Ciceo

 

Seplecan s-a apărat și a spus că David Ciceo s-a aliat cu ”senatorul 1,4 alcoolemie” (n.red. Marius Nicoară) pentru a face presiuni asupra lui în vederea obținerii unei autorizații de construcție pentru o parcare a Aeroportului în regim de urgență. ”Vreți să curgă motorina”, i-a reproșat încă o dată Ciceo, în amuzamenul sălii.

 

Consilierul județean PSD, Remus Lăpușan, a spus că proiectul de schimbare a lui David Ciceo trebuie făcută cu respectarea legii.

 

Proiectul de schimbare a lui David Ciceo din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Cluj a căzut. Aceasta este o altă înfrângere a lui Mihai Seplecan, după ce consilierii județeni s-au opus și desființării RAADPP și transformarea regiei în direcție în cadrul CJ Cluj.

 

Foto: Clujust.ro

Comentarii Facebook