Centrul Rațiu pentru Democrație Cluj dezminte că ar fi cerut bani pentru a organiza o dezbatere cu candidații

 

Centrul Ratiu pentru Democratie organizează, joi, 6 decembrie, de la ora 18.00, la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, o dezbatere cu candidații la alegerile locale. 

 

Sunt invitați candidații din Colegiul 1 (Cluj-Napoca Vest) si Colegiul 2 (Cluj-Napoca Est) Senat, iar până acum și-au anunțat prezența Ioan Avram, Augustin Danila, Eckstein- Kovacs Peter, Gheorghe Funar, Mircia Giurgiu, Vekov Karoly și Laszlo Attila. Dezbaterea va avea loc în sala V/2.

 

”Am primit informații că unii candidați au fost contactați de un pretins colaborator CRD și li s-a cerut o taxă de participare la forum. Dorim să dezmintim aceste informații și să reamintim ca CRD a organizat o serie de 8 forumuri pe parcursul campaniei pentru alegerile locale fără să fi perceput vreodată orice fel de taxă de participare”, a precizat Mădălina Mocanu, reprezentant CRD.

 

Între întrebărileprealabile adresate participanților sunt:

Ce parere aveti despre sistemul actual de redistribuire a mandatelor de deputat si senator in urma alegerilor pentru Parlamentul Romaniei?

Care este opinia dumneavoastra despre fenomenul migratiei politice in Romania?

Credeti ca ar trebui ridicata imunitatea parlamentara in cazul membrilor Parlamentului care s-a declansat procedura de urmarire penala?


Partea a doua a intalnirii este rezervata intrebarilor din partea cetatenilor prezenti la forum al caror acces este, de asemenea, liber.

Comentarii Facebook