Cei 23 de jucători și membri ai staff-ului U Cluj cu COVID au făcut o formă ușoară


FC Universitatea Cluj anunță că cei 18 jucători și cei 5 membri staff-ului tehnic auxiliar depistați pozitiv cu SARS-CoV-19 au dezvoltat o formă ușoară și au prezentat doar simptome minore, care nu au necesitat internarea.

Aceștia au urmat, în izolare, tratamentul recomandat de medici, iar starea lor de sănătate este una bună.

Jucătorii si membrii staff-ului auxiliar depistati pozitiv, ca de altfel și ceilalți sportivi și angajați ai clubului, sunt monitorizați permanent de echipa medicală a clubului, în colaborare cu medici infecționiști.

Pentru reintegrarea lor în programul competițional, la finalul celor 14 zile de izolare, FC Universitatea Cluj colaborează îndeaproape cu Directia de Sănătate Publică Cluj, conform reglementărilor în vigoare și a protocolului dintre FRF si Ministerul Sănătății”.

Clubul mulțumește medicilor clujeni pentru profesionalismul și pasiunea cu care iși fac datoria, dar și suporterilor, pe care i-am simțit aproape în toată această perioadă complicată.

Ne dorim să revenim cât mai repede pe teren si să ne bucurăm împreună de fotbal.

Până atunci, vă rugăm să aveți grijă de voi, să purtați mască și să respectați toate măsurile de protecție”, au mai spus oficialii U Cluj.

Foto: facebook.com/FCUCluj

Comentarii Facebook