Ce spune Emil Boc despre o nouă candidatură la Primăria Cluj-Napoca

 

Emil Boc a spus că este în competiția internă a PNL -ului pentru candidatura de primar al Clujului.

 

Vă mai doriți un mandat la Primărie?”, a fost întrebat Emil Boc de Delia Cărbune, moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE.

 

Clujenii vor decide acest lucru. Sunt într-o competiție internă a PNL -ului. Clujeanul va face diferența”, a declarat Emil Boc, renumit pentru faptul că preferă să își anunțe candidatura pe ultima sută de metri.

 

Primarul a menționat că groapa de gunoi a fost cea mai mare presiune pe care a avut-o în cele două mandate. De altfel, la finele anului 2015, când a fost întrebat dacă va mai candida a spus că va face declarații pe acest subiect după ce se rezolvă problema gropii. 

 

Groapa de gunoi a fost cea mai mare presiune pe care am avut-o. Mai vedem cum o să evolueze lucrurile. Până la urmă decizia va fi la clujeni”, a mai spus Emil Boc, fără a răspunde cu ”Da!” sau cu ”Nu!”.

 

Joi seara, la ședința Biroul Permanent Judeţean al PNL Cluj s-a decis că Emil Boc este candidatul partidului la Primăria Cluj-Napoca, iar la Consiliul Județean ar urma să fie candidat Alin Tișe. Astfel, s-ar reface tandemul care a cîștigat alegerile pentru PDL în 2008. 

 

Atunci Emil Boc a stat primar numai 6 luni, plecând la București pentru a ocupa funcția de premier.

Comentarii Facebook