Ce spun clujenii despre noul prefect Tasnadi Szilard: ”Clujul nu e Gherla!”, ”N-are nici 30 ani, e super rău” ”Sperie mafia PNL!”


Clujenii comentează interns numirea noului prefect al Clujului, Tasnadi Szilard, de la UDMR, etnic maghiar, fiind o premieră absolută.

Eu zic ca e prea mare palaria pentru acest post. Si spun cu convingere. In anii 90 a fost subprefect un fost coleg de epoca, ing. Canta Dan. La acea data cam tot la cca 32 de ani . Baiat istet, il cunoșteam, fiind inginer constructor. Postul de subprefect a fost si pentru el cam greoi. Avea de unde invata, de la prefectul de atunci, om cu experiență . Nu vreau sa il descurajez pe dl Tasnadi dar Clujul nu e Gherla”, a comentat o clujeancă pe Clujul Civic.

Că e avocat, e super bine. Că n-are nici 30 ani, e super rău. Gândiți-vă cum erați la 30 ani. Ia imaginați-vă că la 30 ani deveniți prefectul județului Cluj. Ia imaginați-vă că vă vin în mapă zilnic, cazuri hardcore de fărădelegi - susținute în cârduri de aligatori politici pe la 60 ani, înfipți în rețele de interes și de susținere, cu spate la SRI, la DNA, etc.

Tasnádi ar trebui să-și pună o poză cu Horváth Anna pe birou - reminder să se uite foarte-foarte precaut la cine zice nu. În MMA-ul ăsta, cartografierea relațiilor e cea mai importantă, asta dacă ții la viața ta”, a spus și administratorul grupului.

Felicitări spre supravegherea legalității deciziilor autorităților publice locale. Și atenție mare, cine de ce s-a opus numirii sale! Rețeaua locală și județeană PNL cu siguranță nu avea nevoie de un om din afara ei. Și faptul că și-au permis să conteste decizia propriului guvern, este un semnal de alarmă foarte alarmant”, a comentat Prof. dr. Eniko Vincze, de la Facultatea de Studii Europene, cercetător şi activist politic.

Comentarii Facebook