Sambata 4 Februarie

Boc, umilit și sfidat prin numirea noului prefect UDMR: Suntem umiliți. Partidul m-a sfidat!. Noul prefect să respecte simbolurile naționale


Primarul Emil Boc a spus că a fost sfidat și umilit de conducerea centrală a PNL, prin numirea unui prefect UDMR la Cluj, în persoana lui Tasnadi Istvan.

Moderator: Avem prefect nou sau vom avea după ce îl instalează la ora 13.30, dar știm cine e. Va trebui să conlucrați, cu toată supărarea… 

Boc: Răsucești cuțitul în rană și mai pui și sare pe rană. Ce să … Eu sunt fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL, față de organizația PNL Cluj. Eu am fost președinte la această organizație din 2005 până în 2012, dar niciodată Clujul nu a mai fost umilit… ca de altfel niciodată ca președinte de partid nu am umilit organizațiile politice care au adus scor politic la partid. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi, în zestrea generală a PNL la toate alegerile. 

Organizația care aduce cele mai multe voturi este umilită. Asta este o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL, care au muncit cu bună credință, iar conducerea centrală a partidului m-a sfidat”. 

Primarul spune că relațiile dintre PNL Cluj și conducerea centrală s-a depășit liniile roșii.

S-au trecut niște linii roșii la Cluj în relația dintre conducerea centrală și PNL Cluj. Asta este vocea unanimă a tuturor colegilor. Nemulțumirea este generală față de performanțele politice ale PNL.

Pe mine mă interesează acum respectarea legii de către noul prefect și respectarea simbolurilor naționale. Nu am de gând să permit nici cel mai mic derapaj”, a mai spus Emil Boc.

Primarul Clujului a spus că se așteaptă ca noul prefect să respecte legea și simbolurile naționale. ”Eu nu am nimic cu persoana domnului prefect. Am pretenția să respecte legile și simbolurile naționale. Nu-l cunosc pe dl prefect. Vom colabora și ne facem datoria ca cetățeni români, pentru că toți suntem cetățeni ai statului român. De aici pornim. Eu vreau să clădim și nu să dărâmăm, dar voi fi atent la această nuanță care pune probleme la o primă vedere”, a încheiat primarul Emil Boc. 

Comentarii Facebook