Ce priorități are Clujul? Încă mai poți VOTA! Care sunt prioritățile ce pot fi finanțate


Campania ”Alege Prioritățile Orașului Tău!” mai durează până în 22 martie, iar clujenii și toți românii sunt chemați să voteze prioritățile orașelor în care locuiesc. 

”Împreună am ajuns la un număr de 7.624 de răspunsuri în orașul Cluj-Napoca, dintre care 587 de răspunsuri de pe platforma Știri de Cluj. Campania “Alege Prioritățile Orașului Tău”, cea mai mare campanie de consultare publică din țară pe tema dezvoltării urbane, respectiv metropolitane, a atins astăzi 75.000 de răspunsuri primite de la cetățenii din toată țara.

Cu sprijinul Știri de Cluj, Cluj-Napoca ocupă primul loc ca număr de răspunsuri primite din partea cetățenilor. Primele 3 proiecte alese ca cele mai importante de către cetățenii din Cluj-Napoca până în acest moment sunt: 1. Spitalul Regional Cluj-Napoca, 2. Drumul TransRegio "Feleac" (Centura Cluj Sud: Gilău - Apahida) și 3. Construcția unui spital monobloc de pediatrie.

Cetățenii mai pot alege prioritățile orașului până pe 22 martie 2019. Astfel, vă rugăm să ne sprijiniți în continuare în promovarea chestionarului și listei de proiecte prioritare pentru Cluj-Napoca. Adăugăm la acest mesaj o imagine de promovare adaptată pentru Cluj-Napoca, precum și o propunere de text scurt care ar putea fi distribuită pe canalele dumneavoastră din spațiul online:

”Cetățenii din Cluj-Napoca sunt invitați să se implice în ierarhizarea proiectelor strategice pentru comunitatea noastră până pe 22 martie”, a precizat Oana Franț, reprezentant World Bank.

Votează AICI prioritățile municipiului Cluj-Napoca.

Proiecte ce pot fi finanțate sunt următoarele:​​

Drumul de legătura A3 - DN1 (Tureni)

Trenul metropolitan Nădășelu - Dej

Construcția unui centru expozițional

Spitalul Regional Cluj-Napoca

Extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional "Avram Iancu"

Electrificarea și modernizarea căii ferate Cluj - Episcopia Bihor

Drumul TransRegio "Feleac" (Centura Cluj Sud: Gilău - Apahida)

Construcția unui spital monobloc de pediatrie

Autostrada Transilvania - A3 (tronsoane Nădășelu - Mihăiești și Topa Mică - Zimbor)

Construcția Centrului Cultural Transilvania

csm_cluj-napoca-zuf_met_91abb8e1cd.jpg

Comentarii Facebook