Ce mănâncă de Crăciun Adrian Năstase în pușcărie

 

Adrian Năstase va manca de Crăciun mâncare de la cazan ca și restul deținuților de la Jilava. 

 

Conform regulilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor, niciun detinut, nici macar Adrian Nastase, nu are voie sa primeasca in pachetul de maximum 10 kg decat cozonac, conserve, legume, fructe si sucuri”, au declarat surse judiciare pentru WOWbiz.ro. 

 

Meniul de Crăciun de la Jilava constă în sarmale de porc sau vita, ciorbă de porc, murături asortate și cozonac.

 

De Revelion, deținuții vor fi hrăniți cu ciorba de porc sau vita, friptura la gratar, tot din porc sau vita, cu piure de cartofi si gogoți.

 

Meniul pușcăriașilor este unul de lux față de peste trei milioane de batrani din Romania, la care se adauga milioanele de persoane defavorizate.

 

Saracia in Romania in randul pensionarilor a atins cote maxime. Peste trei milioane de batrani isi vor lua doar o aripa de pui de Craciun din care vor face doua feluri de mancare. Aici s-a ajuns din cauza politicienilor. Iar meniul de la puscarie este un rasfat la care pensionarii nici nu viseaza. Este foarte trist ce se intampla”, a declarat Stefan Dumitrescu, presedintele Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania.

 

Nastase nu iese la plimbare împreuna cu alti detinuti, fiind însotit permanent de gardieni. Mai mult chiar, colegii de inchisoare ai lui Adrian Nastase nici macar nu se pot apropia de el”, au mai precizat sursele citate. Năstase face parte dintr-un grup select de personalități care trebuie protejate conform Administrației Naționale a Penitenciarelor, precum fosti magistrati, procurori, politisti. 

 

Năstase va fi vizitat de familie în penitenciar, el nedorind să beneficieze de o permisie de 24 de ore.

Comentarii Facebook