Ce a spus Rareș Bogdan despre ceasul de 30.000 de euro purtat la piață: ”Îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu!”


Europarlamentarul Rareș Bogdan nu vede nicio problemă în faptul că a purtat un ceas de 30.000 de euro în timp se s-a dus în piața din Simleul Silvaniei, într-o vizită electorală alături de alți lideri PNL.

Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a declarat Rareș Bogdan, conform News.ro.

Întrebat și dacă este moral acest gest, europarlamentarul PNL a răspuns: ”Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor?”, a spus Rareș Bogdan.

Foto: Monitorul de Cluj

Comentarii Facebook