Rareş Bogdan, cu un ceas de 30.000 de euro, în timp ce făcea piața alături de liberali - FOTO


Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost filmat în piața din Şimleul Silvaniei în timp ce purta un ceas care costă nu mai puțin de 150.000 de lei.

Rareș Bogdan a purtat un ceas de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei. Europarlamentarul s-a arătat atât de entuziasmat de cele văzute, încât a insistat să-i arate lui Nicolae Ciucă miroase pătrunjelul.

Liberalii au făcut o baie de mulțime în piața din Șimleu Silvaniei.

Rareș Bogdan avea la mână un ceas Rolex Yacht-Master 40. Desigur că o variantă fake se vinde cu câteva sute de euro, dar cel mai probabil ceasul europarlamentarului era original.

Fără nicio emoție că ceasul valora cât marfa din toată piața, Rareș Bogdan a fost extrem de amuzat în timpul vizitei la piață și chiar i-a dat fostului premier, Nicolae Ciucă, că miroasă pătrunjel.

Domnu preşedinte, ia uitaţi cum miroase pătrunjelul adevărat!”, a spus Rareş Bogdan.

Cu câteva zile în urmă, Rareș Bogdan spunea despre despre Marcel Ciolacu și colegii săi din PSD că poartă încălțări de mii de euro. ”N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a spus eurodeputatul PNL pentru România FFW

Foto: Monitorul de Cluj

Comentarii Facebook