Câți clujeni au fost la protestul Dianei Șoșoacă! 30 de oameni cu tot cu cei ”gură cască” - FOTO


Protestul organizat de Diana Șoșoacă la Cluj a fost un eșec, fiind cel mult 30 de participanți, cu tot cu cei care s-au oprit să se uite. 

Senatoarea a tunat și fulgerat de la microfon, fără a fi afectată că vorbește cu o mână de oameni. Probabil, în viziunea ei, ”oculta” i-a ținut pe ameni departe. 

Diana Șoșoacă a adus copii la protestul de la Cluj: Stop 5G / Până la finalul anului vor să dezintegreze România

În dreapta senatoarei a fost Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, renumit recent pentru declarațiile lui halucinante despre daci. 

Funar a condus 12 ani Clujul și s-a remarcat printr-o euforie naționalistă fără precedent. Băncile și coșurile de gunoi erau tricolore la Cluj-Napoca și a vrut chiar să mute grupul statuar Matei Corvin din loc.

”Germanii și olandezii sunt daci”

Isus Hristos, fiind din neamul get, avea și caracteristicile strămoșilor noștri, avea tenul alb, părul auriu, barbă aurie, ochi albaștri (...) În traducere știți ce înseamnă Deutschland? Țara dacilor. Vă vine să credeți? Dacă ajungeți în Olanda și îi întrebați pe olandezi cine sunt strămoșii lor vă spun dacii (...) Știți cine a construit Roma? Știți că numele Romei, a capitalei Imperiului Roman, nu este latin, ci provine din Geția, de la strămoșii noștri, din Roma veche (...) Ei au inventat foarte multe lucruri care sunt folosite de omenire astăzi”.

WhatsApp Image 2021-04-11 at 18.47.45 (2).jpegWhatsApp Image 2021-04-11 at 18.47.45 (1).jpegWhatsApp Image 2021-04-11 at 18.47.45.jpegWhatsApp Image 2021-04-11 at 18.47.44.jpeg

Comentarii Facebook