Diana Șoșoacă a adus copii la protestul de la Cluj: Stop 5G / Până la finalul anului vor să dezintegreze România


Senatoarea Diana Șoșoacă a avut copii în fața ei, la protestul de la Cluj-Napoca, de duminică seara, care țineau pancarte cu mesajul: ”Stop 5G!”.

Eu nu sunt plitician. M-am săturat să fiu numit politician”, a spus Șoșoacă. 

Nu știu dacă știți, dar până la finalul anului România trebuie să se dezintegreze în cinci părți, dar vorba maramureșanului ”Vom merge, ș-om lupta!”.

Câți clujeni au fost la protestul Dianei Șoșoacă! 30 de oameni cu tot cu cei ”gură cască” - FOTO

Aceasta a spus că spiritul lui Corneliu Vadim Tudor trăiește și l-a lăudat pe naționalistul Gheorghe Funar. ”O spun cu tărie că România este condusă de trădători de țară”. 

Arafat ne-a spus că avem voie să mergem la Înviere. Pâi tu ne spui nouă ce avem voie să facem? Păi noi facem ce vrem!”, a mai spus Șoșoacă. ”Când vă duceți la înmormântare, să aprindeți o lumânare pentru cei omorâți în spitale. Cum e posibil să omorâți oameni? Ați văzut imaginile de pe internet în care se zicea ”Ți-am mai făcut rost de zece bucăți!”. Cele zece bucăți sunt alți zece morți. Asta ajung oamenii. Le dau 12 medicamente o dată. Am vorbit cu un medic din Maramureș și mi-a spus că nici cailor nu le dau 12 medicamente!”, a mai afirmat aceasta, fără cea mai mică probă.

Nu este niciun studiu care să arate că botnița asta nenorocită apără de virus. Nu e pentru virus. Au spus și medicii din sălile de operație că o poartă ca să se le cadă scuipat”, a spus Șoșoacă.

Aceasta a citat un studiu de la Oxford care spune că cei mai mulți care s-au infectat purtau mască. Șoșoacă a mai precizat că sunt școli care încă sunt deschise, în ciuda restricțiilor, unde nu se poartă mască și nu se dezinfetează nimeni, dar niciun copil nu este afectat (n.red. nu a precizat niciun nume de școală). 

Comentarii Facebook