Bolojan tace și face. Și-a pus omul secretar de stat în Ministerul Transporturilor pentru a-și asigura banii de investiții


Directorul Zonei Metropolitane Oradea, Adrian Foghiş, va fi numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, la propunerea lui Ilie Bolojan, șeful Consiliului Județean Bihor. 

Organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru funcţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii. Am supus validării BPN 72 de candidaţi pentru poziţiile respective, oameni care urmează să gireze funcţii importante în statul român şi să susţină premierul, miniştrii în activitatea Executivului. Am susţinut în continuare reprezentanţi care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Guvernului pe care l-am condus, de asemenea, am susţinut reprezentanţi noi", a declarat preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban.

Adrian Foghiş a fost șeful Asociaţiei Metropolitane Oradea.

Prin comparație Grupul de la Cluj, Emil Boc și Alin Tișe,. a pierdut prefectura Cluj, dar și funcția de secretar general al Guvernului, adică al doilea om din Guvern. Mircea Abrudean a prins numai funcția de secretar general adjunct al Guvernului.

Prefectura Cluj a fost pierdută de PNL Cluj, fiind primită de UDMR. Încă lucrurile nu sunt 100% rezolvate, iar Tasnadi Szilard (UDMR) tremură.

Comentarii Facebook