Bogdan Pivariu, primarul din Florești, a verificat lucrările de pe Eroilor: 7 luni voi fi pe teren să se termine lucrarea - FOTO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a verificat lucrările de pe strada Eroilor pentru a vedea dacă se muncește.

Ȋn data de 06.06.2022 am semnat ordinul de începere a lucrărilor şi de atunci pot să vă comunic că lucrările se realizează într-un ritm susținut, pe trei segmente ȋn acelaşi timp.

Vă asigur ca voi SUPRAVEGHEA DIN TEREN, foarte de aproape, ca ritmul acesta susținut să fie păstrat pe toată perioada celor 7 luni ȋn care constructorul trebuie să finalizeze lucrarea. 

Tocmai importanţa strategică a acestei artere m-a obligat să mă asigur că acest proiect ȋndeplineşte nevoia, nu doar prezentă, dar şi pe cea din viitor pentru noi, floreştenii.

La data la care am preluat mandatul am găsit un proiect pentru strada Eroilor care nu corespundea deloc cu nevoile Floreştiului pe termen lung. Am găsit un contract cu termenul de execuţie depăşit şi, de asemenea, un prestator care nu reuşea să ȋnainteze ȋn lucrări”, a transmis primarul.

Acesta a explicat că strada Eroilor, prin revizuirile aplicate, va avea: trei benzi, trotuare late de o parte şi de alta a tramei stradale, piste de biciclete, perdea verde de arbori de-a lungul lungimii străzii, aspect modern cu treceri de pietoni evidenţiate şi suprailuminate LED și va fi prima stradă smart din Floreşti

Ȋn trecut s-au facut ȋn Floreşti lucrări şi proiecte ȋn care decidenţii aveau viziuni obtuze, aparţinând  secolului trecut. Nu voi abdica nici pe viitor de la principiul ȋn care proiectele viitoare din Floreşti să  fie integrate ȋntre ele şi să fie gândite pe termen lung.

Vă ţin la curent cu stadiul lucrărilor. Urmează multe proiecte ȋn Floreşti”, a concluzionat primarul.

Comentarii Facebook