Boc spune că parcarea de la Sala Sporturilor era inutilă: ”Erau parcate toate rablele” / Se scumpește și parcarea de la Sala Polivalentă


Primarul Emil Boc spune că reducerea semnificativă a parcărilor de la Sala Sporturilor este benefică, pentru că acolo erau toate rablele. 

Acolo era o parcare pentru toate rablele. Nu le mișca nimeni cu lunile. Transformăm spațiul într-unul pentru oameni. Spațiu pietonal, de agrement, să vadă Șomeșul, nu o mulțime de mașini și rable. 101 arbori noi se plantează acolo”, a spus Emil Boc, la Napoca FM.

Lucrările nu vizează și porțiunea din fața Sălii, care este deținută de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport.

Inițial acolo erau 320 parcări, iar după finalizarea proiectului rămân 41 (10 pentru autocar și 31 pt. mașini). Oamenii pot parca la Sala Polivalentă, dar și acolo parcarea se va scumpi. Dacă acum este 1 leu, din 1 mai se va ajunge la 2 lei.

Cât va costa parcarea la Sala Polivalentă

Prețul parcării de la BT Arena crește de la 1 mai 2023 la 2 lei, față de un leu cât e acum.

Primele 30 de minute sunt gratuite, iar apoi ora va costa 2 lei. 

Abonament parcare subterană: 120 lei/lună persoane fizice / 180 lei/lună persoane juridice / Preț tichet pierdut 200 lei/bucată.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate pe baza documentelor justificative.

Accesul în parking se face de pe Aleea Stadionului, funcţionarea fiind automatizată. Există 450 de locuri de parcare disponibile.

Comentarii Facebook