Boc se plânge că este șicanat de patronul Florisal, care se opune parcului de 12.000 de mp din Zorilor


Primarul Emil Boc se plânge că este șicanat la fiecare pas de patronul firmei Florisal, Sile Pușcaș, care se opune cedării terenului de 12.000 de mp din Zorilor, de lângă Spitalul de Recuperare, de pe strada Observatorului. 

Avem patru procese pentru amenajarea parcului din cartierul Zorilor. Legea le permite, dar suntem hărțuiți în fiecare secundă, al fiecare pas, de către cei care ar face orice ca să blocheze ceea ce facem noi”, a spus Emil Boc.

Eu am tot spus că acest acest oraș este un oraș pentru cetățeni, nu un oraș pentru profit. Noi suntem puși să păzim interesul public, interesul general. Interesul general al orașului Interesul public general cere azi să avem mai multe parcuri, să avem mai multe spații verzi, piste de biciclete, să avem transport nepoluant, să avem cât mai multe spații de agrement care să întărească calitatea vieții. Nu ne mai putem permite decât prin creșterea calității vieții să mergem mai departe. Legea ne dă dreptul că creăm parcuri, printr-o justă și prealabilă despăgubire conferită de lege, nu pe gratis, dar fiecare pas pe care l-am făcut este în instanță”, a mai spus Emil Boc. 

Comentarii Facebook