Boc: Scandalul din USL este telenovelă gen Bianca Drăgușanu

 

Fostul premier Emil Boc a declarat că cei din USL se luptă acum pe ciolan, după ce și-au demonstrat deja competența în cazul accidentului aviatic de la Cluj.

 

Obiectivul meu nu este să mă războiesc cu cineva. Obiectivul meu este să ne războim noi toți cu unicul adversar politic comun, care este USL -ul, și care trebuie bătut în alegerile care urmează, dacă nu la europarlamentare, măcar la prezidențiale.

 

În fiecare oră din zi avem ocazia să atacăm USL.  Acum este faza doi a ”Revoluţiei bunului simţ” a USL, bătălia pe ciolan, după ce au câştigat ”faza pe competenţă şi profesionalism” în cazul accidentului aviatic din Apuseni, acum e faza ”pe ciolan”, în care întind posturile de vicepremier, aşa cum întinzi cârnaţii de Crăciun, când îi faci acasă, ca să ajungă pentru toţi. Oamenii ăştia să înţeleagă că posturile de vicepremier nu sunt ca şi cârnaţii de Crăciun, sunt posturi publice de mare responsabilitate. Pe oamenii ăştia îi doare în cot că s-a majorat preţul la energie, la alimente, că nivelul de trai s-a deteriorat în urma scumpirilor, că taxele s-au multimplicat, că şomajul e în creştere. Ei au trăit şi trăiesc în continuare din conflict, fie cu Traian Băsescu, fie din conflictul intern din USL”, a declarat Emil Boc.

 

El a mai precizat că acum USL trăiește numai din luptele interne și cu Traian Băsescu. ”Ei trăiesc din conflictul cu Traian Băsescu și din luptele dintre ei. Dacă vă uitați la măsuri veți vedea zero. Trebuie să recunosc că au această abilitate de a inventa conflict din orice şi de a ţine agenda opiniei publice ocupată cu scandaluri gen Bianca Drăguşanu, varianta USL, asta e realitatea”, a mai spus Emil Boc.

Comentarii Facebook