Miercuri 12 Mai

Boc s-a întâlnit cu o mare vedetă de televiziune ajunsă primar. Boc a fost extrem galant, cum îi e obiceiul - FOTO


Primarul s-a întâlnit cu Elena Lasconi, fosta jurnalistă ProTV, care a ajuns primar în Câmpulung Muscel. 

Întâlnire cu doamna Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel.

Am avut plăcerea să o întâlnesc azi pe doamna primar Elena Lasconi și să discutăm diverse probleme și proiecte administrative.

O întâlnire tonică, pozitivă, cu un primar care inspiră oamenii prin viziune, atitudine, modernitate, atașament față de interesul public și pasiune pentru tot ceea ce face și promovează.

În sfârșit, Câmpulung Muscel are viitor!”, a spus primarul Emil Boc. Acesta a fost galant și a promit-o pe Elena Lasconi cu un superb buchet de flori. El a primit în schimb o carte. 

162408114_3872407839514679_1097095770911338094_o.jpg

Elena Lasconi s-a angajat la ProTV în 1995, ca prezentator şi corespondent  la PROTV Deva. ”Am realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului. Am coborât în mină să văd cum muncesc şi cum işi împart bucata de pâine între ei dar şi cu şobolanii din galerie.

După mineriada din 1999 am ajuns la PROTV Bucureşti. Am fost prezentator la Stirile PROTV de dimineaţă şi prânz. Apoi corespondent special şi de război. Am transmis de la cutremurul din Turcia din 1999 care a făcut aproape 20 de mii de victime. De asemenea, am fost unul dintre corespondenţii care au transmis informaţii despre vizita Papei Ioan Paul al Doilea, eclipsa de Soare din 1999, campania “Nouă ne pasă” din 2000 ( o campanie fără precedent în România de intr-ajutorare a sinistraţilor de la inundaţiile din Banat şi Transilvania). Am fost în Afganistan. Am cunoscut militarii noştri, am fost cu ei cu TAB-ul pe teren, am plâns şi am râs cu ei, am văzut cât de apreciaţi sunt de americani, cât sunt de capabili. Ei sunt genul acela de oameni care te fac să te simţi mândru ca eşti român. Că nu sunt doar vorbe goale, că e o stare de spirit”, a explicat Elena Lasconi pe blog.

În 2020 a fost aleasă primar în Câmpulung Muscel. 

Comentarii Facebook