Boc promitea, în 2012, prelungirea liniei de tramvai până în Florești, la fel cum promite acum metroul: E puțin complicat, dar se poate face - FOTO


Primarul Emil Boc era în 2012 candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca și arunca promisiuni, fiind proaspăt revenit din funcția de premier și avea emoții că nu prinde un nou mandat de primar. 

Candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc, promitea, in programul electoral, construirea unei linii de tramvai pana la Floresti, care sa sprijine populatia din comuna limitrofă orașului. Problema este că nu a mai făcut nimic și a pornit alte proiecte, care au slabe șanse de reușită.

Pot sa fac aceasta linie de tramvai in viitorul mandat. Este putin complicat pentru ca trebuie prelungită linia din capătul cartierului Manastur, dar foarte multă lume ar profita de acest proiect. Tramvaiele ar urma sa ajungă până în Florești și sa aducă zilnic mii de oameni în oraș”, preciza, atunci, Emil Boc, conform Știri de Cluj, în 17 mai 2012.

Candidatul PDL a mai spus ca într-un viitor mandat ar putea fi extins proiectul și construită linia până în Apahida. ”Din fonduri europene, un viitor primar ar putea sa dezvolte acest proiect si sa extindă linia spre Apahida, o alta importantă comună, unde locuiesc mulți oameni care vin la lucru în Cluj-Napoca”, mai adăuga Boc.

Acum, Boc și specialiștii lui cred acum că extinderea tramvaiului nu este fezabilă, pentru că ar trebui atât de multe tramvaie încât s-ar crea practic un zid prin tot orașul. 

Amuzant este că Emil Boc crede cu tărie că e fezabil ca Primăria să găsească minim 2 miliarde de euro, la cum evoluează prețurile peste 3 miliarde de euro, pentru metroul Clujului.  

Emil Boc promite linie de tramvai pana la Floresti VIDEO

Comentarii Facebook