Lucrări marca Boc: Deși termenul pentru Parcul de la Teatru a fost lung cât o eternitate, constructorii l-au depășit. Parcul tot nu e gata, dar e pietruit


Lucrările la parcul din spatele Teatrului Național Cluj, Parcul Ștefan cel Mare, s-au oprit din lipsă de piatră. Firma care face lucrarea a amplasat deja granit în mare parte din parc, dar tot nu este de ajuns. 

Piatra trebuie să vină din Ucraina, iar războiul a blocat aprovizionarea, astfel că termenul de finalizare a parcului a fost prelungit. Deși Parcul din spatele Teatrului este unul foarte mic, constructorilor nu le-au ajuns 10 luni. Așa că a fost nevoie de prelungirea termenului cu încă trei luni, dar nu este sigur că și acesta va ajunge.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat de Emil Boc în 6 septembrie 2021 și a spus că zece luni ajung. Ei bine, acum oamenii mai trebuie să aștepte, dar rezultatul ar putea să îi nemulțumească. Înainte Parcul Ștefan cel Mare era un loc verde, cu alei intime, acum devine o ”mare de granit și beton”.

Ca și când nu ar fi de ajuns că nu e gata, parcul s-a transformat într-o mare de beton. Se pare că primarului îi place mult granitul

Aspectul parcului va fi diferit de cel de până acum, când locul era și o aleea de legătură, dar și un spațiu de relaxare la umbra copacilor și un loc de joacă pentru cei mici. În mijlocul parcului este un mare platou din granit, mai este o alee în jurul acesteia și dispare tot gardul viu de pe margine. 

În imaginea de mai jos puteți vedea cum va arăta locul. 

Parc-Stefan-cel-Mare-Cluj-Napoca.jpg

Așadar, lucrările vor fi terminate abia în luna octombrie.

Comentarii Facebook