Boc=Nicoara! Baloane lansate pe Eroilor de Eckstein-Kovacs Peter FOTO


Cateva zeci de baloane cu inscriptia "Boc=Nicoara. Proiecte in aer" au fost lansate de pe Bulevardul Eroilor din Cluj, din fata sediilor judetene ale PDL, PNL si PSD.

Actiunea, organizata de echipa de campanie a lui Eckstein-Kovacs Peter a atras atentia asupra lipsei unei dezbateri reale a programelor si proiectelor candidatilor pentru functia de primar al Clujului.

"Cu o eleganta demna de cauze mai nobile, asa-zisii favoriti au evitat dezbaterile publice, confruntarile directe cu contra-candidatii care gandesc si propun proiecte realiste pentru viitorul orasului. Presimt ca vor aplica aceeasi tactica si in ultima saptamana. Lucru explicabil de altfel, atata timp cat pentru ei miza reala e cucerirea Clujului, vazut ca o feuda de partid, atata timp cat singurul lucru care ii intereseaza e accesul partidelor care ii sustin la resursele orasului (respectiv impiedicarea adversarului sa ajunga la aceste resurse), nu viitorul locuitorilor acestuia. Nu e de mirare ca, in aceste conditii, evita confruntarile in care sa se vada cat de umflate sunt proiectele si programele propuse", a afirmat Eckstein-Kovacs Peter.

Eckstein a scos in evidenta lipsa de oportunitate, costurile imense si riscurile pe care le presupun promisiunile electorale de genul tunel pe sub Centrul Istoric al Clujului, Somes navigabil, monorai peste Somes sau Disneyland, aruncate "in lupta" de Marius Nicoara si Emil Boc.

Comentarii Facebook