Boc ne invită să visăm iarăși la un Aquapark. Sunt două locații surpriză în analiză


Primarul Emil Boc aduce anual în discuție proiectul Aquapark -ului de la Cluj, care până acum a fost un eșec. Investiția a fost mutată de la ștrandul Sun, la Băile Someșeni, pe terenul de lângă Baza Sportivă din Gheorgheni, dar nu s-a făcut niciodată.

La ștrandul Sun scuza a fost că trece o magistrală de apă, iar la Băile Someșeni au fost probleme cu proprietarii. Despre poziționarea Aquapark -ului în parcul de Est, din capătul Bazei Sportive Gheorgheni, Emil Boc a spus că oamenii s-au împotrivit, dar î realitate zona nu este racordată la drumuri, pe unde să vină potențialii turiști. 

În privința aquapark-ului, vom avea o soluție. Nu a mers niciuna dintre soluțiile pe care le-am avut până acum. Nu a mers nici la Sun, pentru că nu a permis terenul, că e magistrală. Nu a mers nici în Gheorgheni, pentru că discuția din dezbaterea publică ne-a revelat că nu e cel mai potrivit loc. Mai sunt două alternative pe care le studiem. Am studiat și în Borhanci, pe locația pe care se realizează hub-ul educațional, dar nu se poate. Mai avem o locație în analiză și încă una surpriză. Asta este situația de la Cluj. Eu puteam să mă încăpățânez, să spun că avem acolo 10 hectare, în Parcul Est, că nu mă interesează și facem acolo. Putea fi și asta o atitudine, dar nu e caracteristică Clujului. Lucrările acestea nu se fac pentru un an de zile, e o lucrare pentru zeci de ani. Nu ne putem permite să nu analizăm fiecare aspect și să nu ascultăm pe toată lumea”, a declarat primarul Emil Boc, la emisiunea Ziua Live.

Vezi AICI de câte ori s-a discutat până acum despre această investiție.

Comentarii Facebook