Boc l-a ”spălat” și pe Cîțu, după dosarul penal de alcool din SUA: Îl susțin. A trecut prin botezul focului


Primarul Emil Boc continuă să îl susțină pe premierul Florin Cîțu la funcția de președinte al PNL. Cu toate acestea, de circa 2 săptămâni nu i-a mai adus ode premierului, la televiziunile naționale, așa cum obișnuia. 

Îl susțin pe premierul Cîțu ca și candidat la președinția PNL, cât și ca premier, pentru că este un premier eficient. Uitați-vă la creșterea economică record de 13%, pe care o are România, care trebuie să se resimtă cât mai repede în buzunarele românilor. 

De la creșterea economică și până când va fi resimțită este o perioadă de timp. Ea va fi urmată și de creșterea puterii de cumpărare a românilor”, a spus Boc, la o emisiune radio. 

Despre dezvăluirile legate de trecutul premierului, Boc a spus că ”trece botezul focului, prin ceea ce se întâmplă acum. Când intri în politica mare te aștepți să afli lucruri, pe care nici nu le-ai visat, altele le-ai făcut, dar le-ai uitat, de altele îți pare rău. Asta este democrația. Când începi să contezi, ești atacat. Aceste atacuri sunt semnalul că el contează, că e puternic și că va câștiga competiția. Nu îl ataci pe unul care nu e puternic, ci pe unul care știi că are șanse de câștig. 

Ceva ce ai făcut acum 20 de ani nu afectează actul de guvernare. Nu are probleme de legalitate, penală cu privire la îndeplinirea mandatului. 

Este moral ce a făcut? Evident că omul a regretat ce a făcut. Nu era în politică la acel moment, nu știa că va intra în politică”, a mai adăugat primarul Clujului, unul dintre cei mai vocali susținători ai premierului.

Florin Cîțu a ascuns faptul că acum 20 de ani a făcut închisoare 2 zile în SUA, după ce a fost prins cu o alcoolemie uriașă la volan, pentru care în România ar fi avut dosar penal. În plus, premierul a contestat acțiunile poliției din SUA, în justiție, dar până la urmă a pledat vinovat și a plătit și amenda și a ispășit pedeapsa în închisoare.

Comentarii Facebook