Așa se construiește la Cluj-Napoca, în Europa! A distrus drumul și casele vecinilor, dar nu dă doi bani pe lege! Acum are dosar penal


Constructorul, care a demarat lucrările în cartierul Europa și a dus la surparea drumului și a crăpat casele oamenilor din zonă, s-a ales cu dosar penal.

Inspecția de stat în construcții a fost acolo și a dispus oprirea lucrărilor, dar constructorul nu s-a conformat. Primarul Emil Boc a precizat că inspectorii au fost sesizați din nou, astfel că i-au făcut plângere penală constructorului, care lucra liniștit.

De frica procurorilor, acesta a trebuit să oprească lucrările. Emil Boc a spus că acolo trebuie făcută expertiză pentru ca solul să fie consolidat cu piloni forați. 

Vecinii din zonă au deschis și ei o acțiune civilă în instanță împotriva constructorului Horea Mircea Pop.

Știri de Cluj i-a cerut explicații lui Horea Mircea Pop, dar nu a oferit nicio declarație. Cert este că locuințeledin jur au fost avariate, iar drumurile sunt surpate. 

Case crăpate în cartierul Europa și cu risc de surpare, lângă un nou proiect imobiliar din ”Frumosul” nostru Cluj - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook