Boc l-a făcut incompetent pe Ponta: Conduce ”Guvernul televizor”!

 

Fostul premier Emil Boc l-a făcut incompetent pe Ponta, drept răspuns la declarația acestuia conform căreia Guvernul Boc ”a fost cel mai incompetent”.

 

Victor Ponta este un mincinos şi un mare demagog. Este mincinos pentru că, dacă spune că acel guvern a fost incompetent, înseamnă că primul incompetent este chiar el, pentru că a făcut parte din guvernul pe care îl critică şi pe care eu l-am condus. În primul rând, este vorba de faptul că minte şi, în doilea rând, de faptul că nu recunoaşte că acel guvern a luat măsurile care au salvat România de la prăbuşire economică. Este un mare demagog pentru că, astăzi, premierul Ponta beneficiază de măsurile de stabilitate economică pe care guvernul, împreună cu preşedintele, le-au luat în 2010 şi care asigură credibilitate ţării în momentul de faţă. Acum, Guvernul Ponta nu guvernează, doar administrează ţara”, a declarat Emil Boc, conform Mediafax.

 

Boc a mai spus că Ponta conduce ”Guvernul televizor”, care nu nu crează locuri de muncă, ci stă toată ziua la televiziuni.

 

Ar fi bine ca Ponta să mai lase fotoliile de la televizor şi să mai treacă în viaţa reală pentru a se preocupa de locuri de muncă şi investiţii. Nu mai ţin mult rezervele pe care i le-am lăsat şi, în consecinţă, stabilitatea economică pe care am adus-o se poate deteriora mult mai grav dacă acest guvern rămâne atât de pasiv cum este în momentul de faţă”, a mai spus Emil Boc.

 

Ponta a declarat la şedinţa BPN că Guvernul Boc rămâne ”cel mai incompetent şi corupt”. ”Eu zic să ne ocupăm de guvernare, rescrierea istoriei este treaba domnului Băsescu. Cred în continuare că Guvernul Boc a fost cel incompetent şi mai corupt guvern pe care l-a avut România şi că noi ne chinuim de un an doar să reparăm ce au stricat ei şi să-i dăm la Parchet pe hoţii lor. Asta ca să fie foarte clar apropos de cine pe cine laudă, asta e, am venit după nişte incompetenţi şi după nişte hoţi la guvernare. Nu e prima dată, e adevărat, dar cred că avem şanse să reconstruim România”, a declarat Victor Ponta.

 

Boc e ȘOCAT: Ponta și ai lui sunt toată ziua la televizor. Nu știu când mai și lucrează

Comentarii Facebook