Boc își ia în serios rolul de „gospodar” și le bate obrazul clujenilor: „Nu aruncăm țigara pe nisipul de la plajă/Clujul e la alt nivel de educație”


Supranumit de mulți dintre fanii săi „primarul-gospodar”, Emil Boc și-a luat în serios acest rol și le bate obrazul clujenilor. Edilul este nemulțumit de cei care aruncă mucuri de țigări pe plaja din Grigorescu și de proprietarii de căței care nu curăță în urma animalelor. 

„Am văzut câteva mucuri de țigări pe nisipul de pe plajă. Cred că acest lucru nu mai poate să continue la Cluj. La Cluj am trecut un alt nivel de educație și de civilizație, încât cred că știm să punem țigara unde trebuie și să nu o aruncăm pe nisipul de la plajă. 

Responsabilitatea noastră trebuie să fie pe măsură pentru a ne putea păstra orașul curat. Nu poți pune un polițist în spatele fiecăruia care aruncă o țigară. Clujul e la alt nivel, este la altă ligă”, a transmis Emil Boc, la un post de radio local. 

Primarul Clujului le-a atras atenția și cetățenilor care au animale de companie.

„Cei cu animale de companie trebuie să fie riguroși și să curețe după animal. Vor fi sancționați dacă nu fac acest lucru”, a mai declarat Emil Boc. 

Comentarii Facebook