Replici savuroase între Boc și PSD! Boc: ”Nu schimbi calul când urci dealul”/PSD: ”Trebuie să schimbăm mai mulți cai, că sunt mârțoage!

Odată cu lansarea candidaturii pentru încă un mandat la Primăria municipiului Cluj-Napoca, primarul Emil Boc a făcut o declarație savuroasă, în stilul caracteristic: ”Nu schimbi calul când urci dealul”. Replica celor de la PSD nu a întârziat să apară. Astăzi, doi politicieni social-democrați i-au răspuns lui Emil Boc de pe scena evenimentului de lansare a candidaților la alegerile locale și europarlamentare.

Primul care i-a dat replica lui Emil Boc a fost Remus Lăpușan, candidat pentru funcția de consilier județean. Acesta i-a transmis primarului că nu doar calul de la Cluj-Napoca trebuie schimbat, ci chiar mai mulți: la Turda, Dej, Consiliul Județean Cluj.

Remus Lăpușan- candidat pentru consilier județean la Consiliul Județean Cluj: 

”Spunea dl Boc ieri că nu schimbi calul când urci dealul. Noi trebuie să schimbăm mai mulți cai. Și la Turda și la Dej și la Consiliul Județean. Pentru că acești cai sunt obosiți. Trebuie să le spunem celor de la PNL, dl-ui Boc, că minciuna are picioare scurte. Ați promis urbanism în Cluj-Napoca, avem trafic, avem dezastre, avem străzi care cad, avem minciuni de acum 20 ani. Ați spus că vom avea Băile Someșeni, o frumoasă stațiune, avem, de fapt, niște bivoli sau niște vaci care beau apă de acolo. Doar minciuni. Blaga spunea foarte frumos „sapă, frate, sapă, sapă, până dai de stele-n apă. Vreau să muncim împreună”


Replica pentru Emil Boc a fost continuată și de Vasile Dîncu, candidat la europarlamentare, care i-a atras atenția primarului în exercițiu, că acum Clujul nu mai urcă niciun deal, ci o ia de-a dreptul la vale. În plus, caii au cam devenit mârțoage, deci sunt chiar două motive pentru a-i schimba. 

”În primul rând că, în acet moment Clujul nu mai urcă la deal, deci coboară la vale, și deci putem schimba caii. În al doilea rând, caii au devenit mârțoage, deci încă un motiv să schimbă caii”, a declarat Vasile Dîncu. 

Comentarii Facebook