Boc, întrebat dacă va fi o modă cu concerte la 3 dimineața. Ce a răspuns - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a fost întrebat dacă și alți organizatori de evenimente vor primi autorizație pentru concerte la 3 dimineața. 

 

Edilul șef a spus că nu crede că sunt alți organizatori care să repete succesul de la Untold Festival și că nu are rost să fie susținute evenimente care ar coborî standardul.

 

Untold Festival este evenimentul major al Capitalei Europene a Tineretului. Nimeni nu va mai avea forța și capacitatea să aducă un asemenea eveniment în Cluj-Napoca. Nu avem capacitatea de a susține foarte multe evenimente de acest gen, dar cred că este loc pentru toată lumea. Este loc pentru Untold în Cluj-Napoca, este loc pentru Electric Castle la Bonțida. Cele două festivaluri care s-au impus sunt branduri ale noastre, care trebuie susținute. Electric Castle a fost susținut din bani publici.  Inclusiv TIFF -ul. Eu cred că înainte de a ne gândi la altele să vedem ce avem”, a explicat Emil Boc.

 

Nu cred că mai putem discuta de altceva de o asemenea amploare. Cred că ceea ce am avut și avem e sufiecient”, a spus Emil Boc despre un alt eveniment care să aibă loc nopatea târziu.

Comentarii Facebook