Candidatura lui Boc la Primăria Clujului este contestată în PNL: ”A făcut campanie pentru Udrea şi Băsescu”

 

Unele voci din PNL ar contesta o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca. 

 

Vechii liberali, în frunte cu primvicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, nu văd candidatura cu ochi buni. ”Și la Cluj va trebui să luăm în considerare un candidat pentru funcția de primar. Eu cred că Emil Boc nu mai candidează sau sper că se va ține de cuvânt și nu va mai candida”, a declarat recent Atanasiu.

 

El s-a exprimat împotriva candidaturii lui Emil Boc și în ultima ședință a conducerii partidului, spunând că primarul Clujului a făcut campanie pentru Elena Udrea și Traian Băsescu. De altfel, Boc s-a înscris, anul trecut, în Fundația Mișcarea Populară, scrie evz.ro.

 

Cu toate acestea, co-președintele PNL Vasile Blagaa spus că Boc s-a înscris în cursa internă pentru Primăria Cluj: ”Am avut aseară o discuție cu dânsul și am văzut și lista de azi dimineață prezentată de Cluj. Da, s-a înscris în cursă!”.

 

Postul de primar al Clujului este dorit și de actualul președinte al CJ Cluj, care provine din vechiul PNL, Mihai Seplecan.

 

Emil Boc a fost întrebat și miercuri despre o eventuală candidatură, dar a evitat un răspuns clar. ”Nu spun nimic pentru că oricum se interpretează”, a declarat Emil Boc.

Comentarii Facebook