Boc: ”În 2014 alocăm mai mulți bani pentru sport și cultură”. Banii pentru fotbal mai așteaptă

 

Primarul Emil Boc a anunțat că, în 2014, vor fi alocați mai mulți bani pentru sport și cultură, în Cluj-Napoca.

 

La Sport vă pot spune, în premieră, că vom majora cu 5% față de anul trecut suma alocată. Am avut 3,8 milioane de lei, iar în acest an vom merge la 4,2 milioane de lei petru activitățile sportive. 

 

Vom crește și alocarea pentru activitățile culturale. În 2013 am crescut de la 2 milioane la 3 milioane, iar în acest an vom crește la 4,4 milioane de lei, având în vedere dimensiunea de capitală culturală europeană și de capitală culturală a tineretului”, a declarat primarul Emil Boc, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi declarația la minutul 46.30). 

 

Edilul șef a spus că bani pentru sport nu sunt pentru echipele de fotbal. ”Banii sunt pentru celelalte sporturi din Cluj-Napoca. Fotbalul are banii, dar trebuie rezolvată problema cu legea sportului. Să sperăm că noul șef al FRF va rezolva problema”, a declarat Emil Boc.

 

Pentru că are acțiuni și la U Cluj și la CFR Cluj, Primăria Cluj-Napoca nu poate ajuta ambele echipe, legea interzicându-i. Astfel, banii pentru amble echipe sunt blocați. Este vorba de câte un milion de lei.

 

Comentarii Facebook